Menu menu close
Onze mensen

Anne Houwaard

Pro-actief, duizendpoot, gestructureerd

Anne is in 2018 afgestudeerd als politicoloog, gespecialiseerd in politieke communicatie en politieke filosofie. Sinds april 2018 werkt zij als adviseur bij ons bureau.

Anne aan het woord

“Toen ik nog studeerde was ik een bezig bijtje. Ik deed veel vrijwilligerswerk en liep stage bij de gemeente Rotterdam en een adviesbureau. In die tijd leerde ik gemeenteland kennen en deed ik waardevolle ervaring op met onderzoek en beleidsontwikkeling. Maar nog veel belangrijker: het was in die tijd dat mijn grootste drijfveer ontstond: maatschappelijke opgaven écht verder brengen.

Bij Zunderdorp Beleidsadvies en Management kan ik deze drijfveer werkelijkheid maken. In mijn rol als coördinator en strategisch adviseur borg ik de voortgang van kort – en langlopende trajecten binnen het sociaal domein. Daarmee breng ik niet alleen de maatschappelijke opgave verder, maar ook mijn opdrachtgever.

Mijn collega’s beschrijven mij als een enthousiaste duizendpoot. Ik ben pro-actief, werk gestructureerd en ben breed inzetbaar: van het schrijven van position papers tot het organiseren van bijeenkomsten, ik doe het allemaal vol overgave.”

Voorbeelden van opdrachten die Anne deed/doet

  • Uitvoering en doorontwikkeling Ondersteuningsprogramma Gemeentelijk Gezondheidsbeleid bij de VNG
  • Advisering ministerie van VWS en deelnemende gemeenten bij het Experiment Integraal Budget
  • Coördinatie G40 themagroep Zorg, Jeugd, Onderwijs

Contactgegevens

ahouwaard@zunderdorp.nl

070 2211959