Menu menu close
Onze mensen

Eline Rats

Aanjager, sensitief, nauwkeurig

Eline studeerde politicologie en werkt sinds 2016 als adviseur bij ons bureau.

Eline aan het woord

“Eén van mijn grootste liefdes is hockey. En dan niet alleen het spelen van hockey, maar vooral ook het coachen van teams. Een team verder brengen, door oog te hebben voor het samenspel én de individuele wensen van de teamspelers: dáár ligt mijn passie. Die passie breng ik ook dagelijks in de praktijk bij Zunderdorp Beleidsadvies en Management.

Als adviseur bij Zunderdorp coördineer ik diverse gemeentelijke netwerken, voer ik onderzoek uit en geef ik strategisch advies over kort -en langlopende trajecten. Hoewel het gehele sociaal domein mij aanspreekt, ligt mijn hart bij onderwijs en jeugd.

Wij komen vaak in beeld als onze opdrachtgevers er zelf niet meer uitkomen. Het verder brengen van een opgave, en daarmee het ontlasten van mijn opdrachtgevers (en hen die zij vertegenwoordigen), zijn mijn belangrijkste doelen als adviseur. Dat doe ik, net als toen ik hockeycoach was, door aan te jagen en draagvlak te creëren. Ik ben een sensitieve en strategische denker en zie snel wat er moet gebeuren om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de voortgang te behouden.

Op kantoor sta ik bekend als een pietje precies. Ik werk zeer nauwkeurig en gestructureerd, waardoor processen efficiënt verlopen en ik mijn opdrachtgevers ontlast. Daarnaast ben ik doorgaans degene die de teambuilding activiteiten initieert: ik ben altijd in voor gezelligheid!”

Voorbeelden van opdrachten die Eline deed/doet

  • In opdracht van de Coalitie Onderwijs-zorg-jeugd (21 landelijke partijen waaronder PO-raad, Jeugdzorg NL, branche kinderopvang), advies geschreven met de kwartiermaker over het versnellen en bestendigen van de aansluiting onderwijs-zorg-jeugd
  • Coördinatie van het G4 Onderwijsnetwerk
  • Ministerie J&V: secretaris van het programma Scheiden zonder schade

Contactgegevens

erats@zunderdorp.nl

070 2211959