Menu menu close
Onze mensen

Hanne Houwing

Verbindend, resultaatgericht, analytisch

Hanne studeerde sociologie en deed de master Organisaties Verandering en management. Nu werkt zij sinds 2020 als medior adviseur bij ons bureau.

Hanne aan het woord

"Vanuit mijn sociologische achtergrond ben ik altijd al gefascineerd door de vragen hoe we als maatschappij functioneren en welke onderliggende oorzaken aangepakt moeten worden om dit functioneren te verbeteren. Dit is dan ook de reden waarom ik graag werkzaam ben in het sociaal domein, want laat het nu zo zijn dat die vraag in het sociaal domein vaak beantwoord moet en kán worden!

Veranderingen zijn ingewikkeld, zeker als verschillende organisaties met verschillende achtergronden, belangen en ambities daarin samen moeten optrekken. Toch leidt samen veranderen tot de grootste verbeteringen en duurzame oplossingen om verder te komen in het sociaal domein.

Bij Zunderdorp werken we vaak precies op dat snijvlak waar twee organisaties elkaar ontmoeten, daar waar ze een gezamenlijk doel hebben. Mijn generalistische kijk maakt dat ik me goed thuis voel op dat snijvlak. Door goed te luisteren en te kijken, verdiep ik me in de verschillende kanten van een vraagstuk en weet ik partijen aan elkaar te verbinden. Ik ben pro-actief, analystisch en altijd gericht op het einddoel, om zo antwoord te zoeken op de vraag: “hoe kan het beter?”

Een greep uit de opdrachten van Hanne

Contactgegevens

hhouwing@zunderdorp.nl

070 2211959 06 34 32 65 52