Menu menu close
Onze mensen

Jelle de Vries

Sociaal, verantwoordelijk, resultaatgericht

Jelle studeerde European Studies aan de Haagse Hogeschool en de MSc Politicologie aan de Universiteit Leiden. Hij werkt sinds 2020 als junior adviseur bij ons bureau.

Jelle aan het woord

“Ik zet me graag in voor een rechtvaardige samenleving waarin iedereen een gelijke kans krijgt. Dat is vast herkenbaar voor mensen die net als ik in het sociaal domein werken. Ook voor mij was het sociaal domein een logische keuze. Dat is immers dé plek waar je resultaat kunt creëren voor mensen die het moeilijk hebben.

Na diverse stages en mijn studie politicologie startte ik daarom bij Zunderdorp Beleidsadvies en Management. Hier zijn we dagelijks bezig met zaken waar onze opdrachtgevers en daarmee de inwoners van Nederland echt iets aan hebben. Ik hou ook van afwisseling, en geniet dagelijks van de dynamiek van het sociaal domein. De belangen, de mensen, het spel: daar begeef ik me het liefst in.

Mijn opdrachtgevers beschrijven mij als sociaal en verantwoordelijk. Van netwerkcoördinatie tot onderzoeken: ik pak opdrachten met beide handen aan en stop niet tot het af is. Als ik vervolgens zie dat mijn harde werk ervoor zorgt dat de (vaak complexe) opgave in de juiste richting beweegt, dan kan mijn dag niet meer stuk.”

Een greep uit de opdrachten van Jelle

  • Coördinatie Kopgroep wethouders voor Kindcentra

  • Coördinatie VNG strategisch afstemmingsoverleggen Participatie, Schuldhulpverlening en Integratie

  • Coördinatie G40 themagroep Sterke Keten

  • Onderzoek Mantelzorgondersteuning bij grote gemeente

Contactgegevens

jdevries@zunderdorp.nl

070 2211959