Menu menu close
Onze mensen

Pauline van Viegen

pauline-17-05-23-895.jpg

Pauline van Viegen (1985) studeerde Sociale Wetenschappen en Sociologie. Pauline werkt sinds 2014 als adviseur bij ons bureau.

Huidige werkzaamheden

Pauline houdt zich op dit moment onder meer bezig met de coördinatie van het G4-netwerk Onderwijs.

Opleiding en eerdere werkzaamheden

Pauline studeerde van 2004 tot 2007 Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Daarna specialiseerde ze zich met de Sociologie Master 'Vraagstukken van Beleid en Organisatie'. Tijdens de laatste drie jaar van haar studie werkte ze als veldwerker voor een longitudinale studie van de VU en UU naar de ontwikkeling van adolescenten.

Vanaf 2008 was Pauline als Projectleider werkzaam bij Nicis Institute en Platform31. Zij heeft zich daar ontwikkeld tot trainer en gespreksleider door onder meer het geven van trainingen over het terugdringen van jeugdcriminaliteit. Binnen Platform31 was zij verantwoordelijk voor de projecten die werden uitgevoerd op het gebied van 'Jeugd en veiligheid' en voor de ondersteuning en advisering van het G32 Stedennetwerk. Zij werkte mee aan publicaties als 'Het Rendement van Zalmgedrag; de projectencarrousel ontleed', 'De Kleine Gids Passend Onderwijs' en 'De kleine gids Transformatie en transitie in de zorg voor jeugd'.