Menu menu close
Onze mensen

Sebastiaan de Groot

SBSTN__6616.jpg

Creatief, analytisch, direct

Sebastiaan studeerde politicologie en bestuurskunde en specialiseerde zich in lokaal bestuur en politieke geschiedenis. Hij werkt sinds juni 2019 als adviseur bij ons bureau.

Sebastiaan aan het woord

“Tijdens mijn studie heb ik mij met veel interesse toegelegd op lokale democratie en lokaal bestuur. Daarnaast ben ik actief geweest in de lokale politiek, en heb ik stage gelopen in de Tweede Kamer. Ik leerde hoe de balans tussen alle bestuurslagen is vormgegeven en op welke manier uitdagingen kunnen worden opgepakt.

Voor mij is Zunderdorp Beleidsadvies en Management een prachtig bureau om voor te mogen werken. In mijn rol als adviseur kan ik mijn analytische vaardigheden inzetten om tot resultaat te komen, maar ik durf ook buiten de lijnen te denken. Gemeenten hebben grote uitdagingen gekregen in het sociaal domein. Dat zijn tegelijkertijd ook grote kansen voor het dichtbij brengen van de zorg. Daar draag ik graag aan bij!”

Voorbeelden van opdrachten die Sebastiaan deed/doet

  • Coördinatie Kopgroep wethouders voor Kindcentra, begeleiding en advisering t.b.v. 40 wethouders die zich inzetten voor de ontwikkeling van IKC’s
  • Coördinatie G40 themagroep Sterke Keten

Contactgegevens

sdegroot@zunderdorp.nl

070 2211959