Menu menu close
Onze mensen

Maaike Zunderdorp

maaike-16-10-10-9605.jpg

Drs. Maaike Zunderdorp (1979) is politicoloog en heeft ruime ervaring als adviseur binnen de (semi)- publieke sector. Ze werkt sinds voorjaar 2015 als senior adviseur bij ons bureau.

Huidige werkzaamheden

Maaike voert op diverse opdrachten uit. Zo is zij betrokken bij het coƶrdineren van netwerken en bij het uitvoeren van onderzoek.

Opleiding en eerdere werkzaamheden

Maaike studeerde politicologie aan de UVA en aan McGill University in Montreal, Canada. Na een traineeship bij de DG External Relations van de Europese Commissie, heeft Maaike acht jaar voor organisatieadviesbureau Berenschot gewerkt. Zij werkte daar van trainee tot senior adviseur op het gebied van procesmanagement, alliantiemanagement en beleidsevaluaties. Als adviseur begeleidde zij allianties, besturen en managementteams. Ook is ze gedetacheerd geweest als directiesecretaris bij een instelling voor Jeugd GGZ en heeft ze verschillende verandertrajecten mogen begeleiden bij verenigingen, provincies en kenniscentra. Daarnaast heeft ze ruime ervaring opgedaan met het ontwikkelen en uitvoeren van interactieve sessies met stakeholders en/of burgers rondom diverse vraagstukken. Het creƫren van allianties en gedragen oplossingsrichtingen waren hierbij de focus. Ze heeft daarnaast ook onderzoek gedaan in bijvoorbeeld krimpgebieden en naar de effecten van de wijkaanpak.